The Amazing Card

The Amazing Card is het productiebedrijf van “The Amazing Card“. Een ansichtkaart en 3D-viewer in één.

Een uniek Nederlands product dat op vele manieren is in te zetten als promo-artikel. Zowel de buitenkant van de kaart als het 3-dimensionale beeld aan de binnenkant kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast.

Ook kan van uw beursbezoeker of een andere belangrijke gast een instant 3D-foto gemaakt worden. Deze 3D-foto kan vervolgens automatisch gecombineerd worden met uw campagnebeeld en direct worden uitgeprint. Een uniek cadeau met een grote attentiewaarde.

Voor “standaard“ kaarten kunt u terecht bij Courtesy Graphics, de uitgeverij van The Amazing Card. Deze uitgeverij heeft een omvangrijke collectie kaarten voor de retail sector. De collectie omvat every-day kaarten, wenskaarten en speciale kaarten voor bijvoorbeeld museum winkels.

top

The Amazing Card en Pixel

The Amazing card en Pixel werken sinds 1996 nauw samen. Pixel verzorgt een groot deel van de productontwikkeling van “The Amazing Card“. Dit loopt uiteen van de ontwikkeling van kaartmolens tot de automatisering van instant 3D-foto‘s. Daarnaast is het meerendeel van de 3D-beelden in The Amazing Cards ontstaan in de studio van Pixel.

top

Ik wil meer weten over The Amazing Card.
Voorbeelden van Amazing Cards.
Offerte aanvragen.