Zicht

Zicht is ht innovatieve ontwerpbureau voor nieuwe media. Op basis van de behoeften en de mogelijkheden van de klant ontwikkelt Zicht nieuwe mediaproducten. Zicht laat zich graag verleiden tot het bedenken van totaal nieuwe interactieve concepten, gebruikmakend van de nieuwste technologische mogelijkheden.

Daar ligt de kern van de samenwerking tussen Zicht en Pixel. Het samensmelten van kennis over stereoscopische visuals met websites, interactieve presentaties en innovatieve online marketingconcepten levert een schat aan diensten en producten op. Met ongekende mogelijkheden.

Producten van Zicht zijn herkenbaar door de balans tussen concept, design en technologie. Zicht gaat in haar ontwerp altijd uit van de eindgebruiker van het product: de bezoeker van de website, de deelnemer aan het SMS-spel, de klant van onze klant, w klant.

Zicht is opgericht in 1997 door twee industrieel ontwerpers en een architect. Ook daar ligt een stukje geschidenis in de samenwerking met Pixel.

Door het succes van de Zicht concepten groeide het team uit tot de huidige tien vaste medewerkers. Ieder heeft zijn eigen specialiteit, waardoor onder leiding van ervaren projectleiders kleine n grote projecten snel en goed uitgevoerd worden.

top

Zicht Website